søndag 16. desember 2012

Referat fra foreldremøtet

Foreldremøtet 5/12-12

33 spillere pr i dag, en ny spiller fra Tiller. Positivt stort oppmøte på treninger. Det er positivt sosialt innad i gruppa. Gruppa har overtall av kantspillere. De som spiller minst / sitter bare på benk enkelte kamper på 1. Div skal ha et kamptilbud på 3. Divisjon.

Mål

Greide å beholde plassen i 1. Div etter jul. 
De fleste 3. Div kamper er vunnet med unntak av 2.
 

Trenerressurs

Håvard lomsdal inn i gruppa, samtidig et Benjamin fortsatt med. Roger hovedansvarlig for alle.
Treninger
 4 treninger pr uke for de som har sagt til Roger at de satser, 3 treninger pr uke for alle. Det er mandagstreningene som skal være for de som ønsker å satse.

Innspill
Det er ønskelig at laguttak 3. Div kommer tidligere. Det stilles spørsmål om gruppa på 33 spillere er for stor til kun en trener.

Dugnader

Munkvollhallen fortsetter med 3 stk uker våren 2013. Først uke starter 9. Til 14. Januar. Det er ønskelig med flere dugnadsideer. Harry Tiller skal dra i gang flaskeinnsmling etter jul.
Kakesalg i Munkvollhallen fortsetter også, gir oss ca 500,- inntekt pr hjemmekamp.

Nye overtreksdrakter kan nå bestilles på Nor Contact.

Påmeldte cuper

Ett lag julecup Melhus for alle( ett lag trukket pga av lite spillere ønsker å spille fra oss).
Ett lag julecup Orkanger for 1. Div.
2 lag Hamar cup for alle.
Ett lag Petter Wessel for 1. Div.

Det planlegges å melde på flere lag CSK cup 2013.

Økonomi

Positivt at kasserer sender regnskap til alle, oversiktlig.

På Petter Wessel skal spillere få sponset d-kort samt opphold trener/ en oppmann fra lagskassen, utover dette må spillere regne ca 2500++ kr i egen kostnad.

Hamar cup


Spillere sponses med c- kort fra lagskassen samt opphold trener fra lagskassen.oppmenn betaler opphold selv. Spillere bor på hotell på 3-4 mannsrom. Ca egenkostnad: 1500++. Foreldremøtet gikk for hotellopphold. Reiser med buss/ evt med privatbiler etter eksamen :)

Petter Wessel


Nb bare 14 av de 16 jentene kan være på kampkortene samtidig,det skal rulleres hvem som står over. Sluttspill: laget toppes.
Lagsapparatet går ut fra at alle spillere som er tatt ut blir med til Larvik. De som evt ikke skal må si i fra snarest. Maria går inn i 16 gruppa isteden for Maja som skal til sydlige strøk.

Ta kontakt oppmenn/ trener vedr spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar